AKKI Hälsan

Healing

Boka tid redan idag!

0738114448

Healing

Vi vet att alla levande ting består av enerig och under healing är det just detta man arbetar med. Det hjälper till att få våra kroppar i balans. Man kan ge det till både människor och djur och det går även bra på distans.

Healing används vid sömnsvårigheter, stress, oro.

Stärker både imunförsvar och våra chakran. Ger energi och löser upp blockeringar som kan sätta sig som smärta och sjukdomar i kroppen. Hos mig kan man även få healing tillsammans med min katt. Han kan vara med och hjälpa till genom att lägga sig på den plats han känner behöver mest stöd. Är det ok med dig så får han följa med in i rummet så får vi se vad som händer, i vilket fall som  helst så jobbar jag med dig hela tiden.

Healing är godkänd som friskvård vilket betyder att du kan använda din friskvårdspeng för att få behandling.

Änglahealing

Änglahealing är en form av holistisk behandling som syftar till att balansera kropp, själ och sinne. Genom att arbeta med andliga guider och änglar, hjälper jag dig att återfå dig inre harmoni och främja läkning på alla nivåer.

En änglahealing behandling hos mig börjar med en konsultation där jag arbetar med dig för att identifiera dina behov och önskemål. Sedan lägger du sig bekvämt på en behandlingsbänk medan jag arbetar med energiflödet i kroppen genom att placera händerna på eller över klientens kropp.

Under behandlingen ska du slappna av och fokusera på din andning. Målet med änglahealing är att skapa en djup avslappning i kroppen, vilket kan hjälpa till att minska stress och oro. Jag arbetar med energiflödet i kroppen för att balansera chakran och återställa harmoni.

Det är vanligt att klienter upplever en känsla av värme eller strömningar när terapeuten arbetar med deras energiflöde. Detta beror på att energin i kroppen rör sig och blockeringar löses upp. Många klienter upplever också en känsla av lugn och välbefinnande efter behandlingen.